PROACTIS News

Nieuwe benoemingen bij PROACTIS Benelux

PROACTIS, een toonaangevende wereldspeler op het gebied van Spend Control and e-Procurement oplossingen, kondigt met trots een aantal nieuwe benoemingen in het Benelux medewerkersbestand aan.
In slechts enkele maanden heeft PROACTIS Benelux zich bewezen als een volwaardige partner voor hogere onderwijsinstellingen op het gebied van kostenbesparing, efficiencyverbetering en risicobeheersing. Nieuwe opdrachtgevers zijn o.a. Hogeschool Inholland, Hogeschool Utrecht, Fontys Hogescholen en Hanze Hogeschool Groningen.

Om onze nieuwe klanten optimaal te kunnen bedienen en verdere groei te garanderen, zijn onderstaande medewerkers de afgelopen periode in dienst getreden:
  • Rick Rückert, Sales Manager PROACTIS Benelux
  • Ilyas Lamkadame, Application Consultant
  • Daan de Heus, Application Consultant
  • Paulius Davydavičius, Technical Consultant
"Dit is een geweldige tijd om te werven en het PROACTIS Benelux kantoor uit te breiden, zegt Jan van der Pouw", Regionaal Directeur PROACTIS Benelux. "Het bedrijf heeft een sterke positie in de wereld van kostenbesparingen en benut deze positie optimaal om aan de snel groeiende vraag naar end-to-end Spend Control and e-Procuremento plossingen te kunnen voldoen. Als team is onze focus voornamelijk gericht op het helpen van onze klanten bij het realiseren van kostenbesparingen en efficiencyverbeteringen door het gebruik van onze (cloud) oplossingen."
 
Stay Updated
Keep up to date with PROACTIS news, events and best practice